tiistai 28. tammikuuta 2014

Tilanne päällä + toiveasua kahdessa eri hintaluokassa

Moikka lukijani!

Anteeksi tosi paljon, etten ole ehtinyt blogin äärelle pitkään aikaan! Toivottavasti olette vielä siellä ruudun toisella puolella. Mulla on nyt erittäin kiireinen vaihe elämässäni ja koen, että on tapahtanut kaikenlaista, josta haluaisin kertoa teillekin, mutten vielä pysty. Kerron kyllä myöhemmin, kun saan luvan. Kaikki tuli tosi yllättäen ja olin pitkään aika shokissa koko jutusta. Tästä syystä myös Rakkausostoshaaste 2014 on päättynyt mun ja Myriellan yhteispäätöksellä :(

Ihanaa, että olette ahkerasti jättäneet edelliseen postaukseen postaustoiveita. Kiitos siitä kaikille teille ihanaisille ja ilman muuta lisääkin saa laittaa tulemaan! Korvan taakse on jo laitettu monta teidän toivetta ja osa teidän ideoista on jo alustavasti luonnosteltu :)

Oletteko muuten huomanneet, että Nellylle on tullut aivan upeita jumpsuiteja, joista voisin kilauttaa kassan kautta kotiin useammankin kappaleen? Tein nyt teille tällaisen pienen inspiraatiokollaasin kahdelle eri kukkarolle sopivaksi. Tämä on mielestäni tosi hyvä esimerkki siitä, että kukin voi valita omalle rahapussilleen sopivimmat vaihtoehdot ja raottaa kukkaron nyörejä juuri itselleen sopivalla tavalla. Tässä mun mustanpuhuva tammikuun toiveasuni bileiltaan kahdessa eri hintaluokassa:





Panosta (yht. 1659,85€)

French Connection -jumpsuit
Neil Barret -nilkkurit
Alexander McQueen -laukku

Pihistä (yht. 249,85€)

Dry Lake -jumpsuit
Joey Mei -nilkkurit
Friis&Company -laukku

Itse laitoin koko ekan kollaasin tilaukseen, sillä nyt onkin taas enemmän rahaa käytössä Rakkausostoshaaste 2014 päättymisen vuoksi, hih. French Connectionin jumpsuitissa on upea peplum-helma ja kauniina yksityiskohtana vyötäröä korostava rusetti. Tähän asuun yhdistelisin vielä mahdollisesti jonkun näyttävän statement necklacen sekä rannekoruröykkiön viimeistelemään sleekin lookin.

 Mitäs tykkäsitte kimaltavasta jumpsuit-asuista?

-Jannica-Emiliana

1 kommentti:

  1. Sulla on niin silmää noiden asukokonaisuuksien luomiseen! Oletko harkinnut stylistiksi ryhtymistä? Kandeis!

    VastaaPoista