tiistai 21. tammikuuta 2014

Sunnuntaibrunssilla + Rakkausostoshaaste 2014 ekan viikon tunnelmia

Moikka kaikille!

En tiedä muistatteko vielä Rakkausostoshaaste 2014 -kisailuun liittyvän säännön, jonka mukaan viikon aikana saa jättää yhden ostoksen väliin, mutta rangaistuksena tulee tarjota toiselle haasteen osanottajalle sunnuntaibrunssi. Arvatkaa mitä? Minä en keksinyt lauantaina mitään ostettavaa! Kävimmekin siis nauttimassa Myriellan kanssa sunnuntaibrunssin minun piikkiini. Brunssipöydästä maistelin mehukkaita hedelmiä, kaurapuuroa, luomukananmunanvalkuisia, salaattia... Olin kyllä aivan fiiliksissä kaikista ihanista herkuista! Ihmettelin vaan, kun viereisissä pöydissä ihmiset lappasivat lautasilleen croisantteja, kakkuja, nakkeja ja muuta epäterveellistä, vaikka tarjolla oli upeaa puhdasta ja terveellistä ruokaa. Mun mielestä vihannekset myöskin maistuvat paljon paremmilta, kuin vaikkapa viinerit.

Lähde: KLIK
Lähde:  KLIK


Brunssin jälkeen kävimme vaihtamassa lenkkivaatteet päälle ja lähdimme raikkaalle 18 kilometrin kävelylenkille. Pakkanenhan siinä hieman pääsi puraisemaan, mutta onneksi lenkin jälkeen pääsin kotiin pehmoisen viltin alle lämpimään. Keitin vielä mukillisen höyryävää teetä ja laitoin villasukat jalkoja lämmittämään. Ihana sunnuntai!

Brunssirangaistuksen myötä Rakkausostoshaaste 2014 saldoksi tuli siis viime viikolle kuusi ostosta, josta olenkin esitelly teille jo viisi. Sunnuntain ostos on oma lempparini viime viikolta. Vaikka hinnaltaan ostos ei ollut kallis, niin olen etsinyt itselleni vastaavanlaista kaulakorua jo tosi pitkään, joten ostos tuntui erityiseltä. Haasteen ideahan oli kestävä kuluttaminen ja järkevät ostokset, joten tämä pitkää harkittu ja haaveiltu ostos on haasteeseen erittäinkin sopiva. Tiedättehän SATC:n Carrie-korun :) Ostin samanlaisen kaulakorun omalla nimelläni!


Tässä vielä lupaamani vilaus Myriellan ostoksista. Meillä on hieman erityyliset ostokset ollut tällä viikolla, sillä minä panostin laatuun ja Myriella osti edullisempaa. Ehkä ihan hyvä taktiikka kisan edetessä pidemmälle, mutta itse halusin pitää kiinni siitä, että ostan mielummin jotain, jota käytän vielä ensi vuonnakin. Eli kollaasi Myriellan ostoksista:


Myriella siis shoppaili viime viikolla seuraavasti: Nivea Creme, Maybelline Great Lash -ripsari, H&M:n satiinibaltsut, H&M:n sukkikset, Bijou Brigitten rannekoru, Lumenen huulikiiltokynä ja Gina Tricotin t-paita.

Vielä oma listani muistutuksena perään: Acne-kaulahuivi, Michael Korsin kello, Hermesin rannekoru, Niken juoksukengät, Juicy Couturen velour-asu ja Carrie-koru omalla nimelläni.

Miltäs viime viikon ostokset näyttää?

-Jannica-Emiliana

3 kommenttia:

  1. Myriella ei taida yrittää yhtä tosissaan, kuin sinä. Varo ettei se ensi viikolla yritä kuitata yhden päivän ostoksia litran maitotölkillä.

    VastaaPoista
  2. Siis kuin jotkut voi brunssilla syödä jotain noin törkeetä? Onneks jotkut tajuu hyvän päälle! Eihän se tarkota jos käy brunssilla et voi syödä mitä vaan ja mässäillä turhia kaloreita, huh! Eiku hih!

    -Chanel-Ljuviaana

    VastaaPoista
  3. Aivan ihana idea tää rakkausostoshaaste! Voisin itekkin haastaa jonkun bloggaajatyttökavereistani, mutta vähän hieman leikkimielsemmällä asenteella ;) Tykkään sun blogista ja ihanaa kun sä kerrot elämästäsi vaan tietyn osan, arvostan että suojelet läheisiäsi! Tälläisten kepeiden juttujen lukeminen on niin ihanaa <3
    Ps. Aivan älyttömän ihana toi rannekoruhankinta!!! Love ya!

    VastaaPoista