keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Rakkausostoshaaste 2014

Moikka kaunokaiset!

Vaikka vuoden 2013 kohokohtien esittely on vielä kesken, sillä olen ollut pipipotilaana koko viime viikonlopun, niin ajattelin tässä välissä paljastaa teille minun ja ystäväni Myriellan välisen pienen kisailun, joka starttaa ensi maanantaina 13.1.2014:

Rakkausostoshaaste 2014

Säännöt:
  • Joka päivä on shoppailtava jokin tuote, joka on ollut ostoslistalla jo pitkään ja jota on hartaasti metsästetty.
  • Ostos saa olla seuraavista kategorioista: Upeat vaatteet, täydelliset kengät, rakkauslaukut, säväyttävät asusteet, kauniit korut, ylelliset kosmetiikkatuotteet ja ihanaiset kodin tuotteet.
  • Ostoksen hintarajaa ei sisänsä ole määritelty, mutta ehdoton sääntö on, että kompromissiratkaisua hinnan suhteen ei saa tehdä, eli esimerkiksi ostaa H&M:n korua, jos oikeasti haluaa Hermes-korun.
  • Viikossa saa halutessaan käyttää yhden ostosvapaan päivän, mutta siinä tapauksessa on tarjottava viikon päätteeksi ystävälle kuohuviinibrunssi.
  • Mukaan lasketaan myös nettikauppaostokset, joten ostetun tuotteen ei tarvitse olla fyysisesti kotiutunut jokaisena haastepäivänä.
  • Se kumpi ei keksi enää ostettavaa tai muusta syystä jättää ostoksen tekemättä, on häviäjä. Häviäjän rangaistuksena olkoon huonon shoppailijan häpeätitteli, hih :) ei mitään sen isompaa kuitenkaan.

Lähde: KLIK

Tämän haasteen tarkoituksena on tutustua omaan ostoskäyttäytymiseen tarkemmin ja opetella tekemään valintoja sen perusteella, mitä aidosti haluaa. Itse ainakin pyrin kisan aikana etsimään ne tuotteet, jotka tekevät minut onnelliseksi. Tulen esittelemään ostoksiani ja myös Myriellan ostoksia blogissani, jotta vähän näette missä mennään :) Ja hei, kommenttiboksiin saa laittaa ehdotuksia ihanista jutuista, mitä haasteen aikana voisin ostaa. Mulla kun on tapana lisätä ostoslistalleni aika tiuhaan tahtiin erilaisia hartaasti toivomiani juttuja, joten teidän ehdotukset, joista innostun lasketaan ehdottomasti mukaan haasteeseen!

-Jannica-Emiliana

5 kommenttia:

  1. Kiva, että haluat tutustua ostokäyttäytymiseesi ja opetella tekemään parempia valintoja. Olen kuitenkin vähän ihmetellyt tätä sinun osteluasi, kun tuntuu, että joka viikko täällä blogissa on joku "rakkaustavara", josta olet "haaveillut vuosikausia" ja jota hehkutat onnessasi ja jota aiot käyttää joka päivä seuraavat 100 vuotta, mutta kun se on kerran esitelty, sitä ei enää näykään asukuvissasi - ja saatat jopa ostaa lisää melkein samanlaisia tavaroita. Ja noita blogikirppareitakin on nyt ollut aika tiuhaan, missä myyt niitä pitkään haaveilemiasi rakkaustavaroita. Eikö kannattaisi vähän miettiä, millaista esimerkkiä näytät monille nuorille lukijoillesi? Ei ole taloudellisesti järkevää eikä ekologisesti kestävää ostaa jatkuvalla syötöllä tavaroita, joita ei oikeasti halua eikä tarvitse.
    Kaikella hyvällä,
    Taru.

    VastaaPoista
  2. Siis #¤%&#!# noita kaiken maailman Taruja! Koeta Jannica-Emiliana kestää, ihmiset vaan on niin älyttömän kateellisia. Säkin kun olet nuori, kaunis, rikas ja menestyvä, niin kateellisia kyllä riittää. Kai tiesit, että voit blokata tuollaiset blogikiusaajat blogin asetuksista niin, etteivät ne pääse ollenkaan kommentoimaan. Tai sitten voit tehdä ihan poliisille rikosilmoituksen. Muista aina Jannica-Emiliana että sä olet ihQu ja paljon parempi ihminen kuin nuo kateelliset kiusaajat <3 <3 <3
    -Ines-Pusiina

    VastaaPoista
  3. Voi Jannica-Emiliana, en ymmärrä tätä negatiivisuutta sinua ja blogiasi kohtaan! Eihän se ole lukijoiden rahoista pois, jos ostat jotain ja kohta myyt sen pois. Eikä blogiasi ole kenenkään pakko lukea, jos ei jotakin tekemisesi miellytä.

    Itse inspiroidun blogistasi <3 Kaikesta ihanasta on kiva haaveilla sinun innoittamana! Toivottavasti alkanut vuosi tuo mukanaan paljon kauniita asioita ja me lukijakin saamme niitä tämän blogin kautta ihastella. Jannica-Emiliana, blogisi on aivan ihana blogi, anna kateellisten jauhaa, älä vaan lopeta bloggaamista!!! *hali*
    Zandra

    VastaaPoista
  4. Juu siis rikosilmoitusta vaan ja vaikka addressia niin saadaan tollaset kiusaajat kuriin! Siis voi daa! Todellakin muista että oot maailman kaunein ja ihanin ja rakkain ja me lukijat ollaan aina sun puolella vaikka tekisit mitä <3 älä huoli noista Taruista! Sillä ei oo omaa elämää ja on selvästi kade. Voi huoh noita no-lifeja!

    T. C-L

    VastaaPoista
  5. Taru: Mä näytän mielestäni nuorille hienoa esimerkkiä: jos tekee tarpeeksi töitä unelmiensa eteen, niin mikä tahansa on saavutettavissa! Niin ja blogikirppisten avulla myös vähän vähemmän varakkaat saattavat saada kotiutettua edullisemmin ihanan merkkituotteen!

    Ines-Pusiina: Kiitos tsempeistä, ihanaa että on sinunkaltaisiasi lukijoita <3 Toistaiseksi olen halunnut säilyttää myös anonyymikommentoimisen mahdollisuuden, sillä haluan uskoa vielä, että ihmiset osaavat käyttäytyä.

    Zanda: Hih, ihana kuulla, että blogini inspiroi sinua! En aio lopettaa bloggaamista anonyymien takia :)

    C-L: Olen kyllä miettinyt, että tekisin rikosilmoitusta tai LS-ilmoitusta tai muuta, jotta anonyymit saataisi kuriin. Mutta kiitos kauniista sanoistasi, ihanuus <3

    VastaaPoista