keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Kerro toiveesi :)

Moikka ihanaiset!

Kommenttiboxiin on tullut teiltä upeilta lukjoilta erilaisia postaustoiveita ja nyt mua kiinnostaisikin kuulla tarkemmin, minkälaisia juttuja tykkäätte minun blogistani lukea. Viimeaikoina blogin ovat täyttäneet Rakkausostoshaaste 2014 ostospostaukset ja musta tuntuu, että voisin laitella jatkosa näitä vähän kompaktimpaan pakettiin, jotta mulla jäisi aikaa myös muunlaisiin juttuihin. Nyt haluasinkin kuulla teiltä, mistä te tykkäätte eniten: ovatko päivä kanssani -postaukset suosikkejasi, pidättekö fitness-resepteistäni, haluaisitteko kuulla lisää hääjuttuja?

MINKÄLAISIA JUTTUJA SINÄ HALUAISIT LUKEA VILTIN ALLA KERA TEEKUPPOSEN -BLOGISTA?

 Ja laittakaapas toki myös postaustoiveita tulemaan, niin katsotaan mitä mä teille keksisin :)

Lähde: KLIK


-Jannica-Emiliana

9 kommenttia:

  1. Siis tietty ois kiva kuulla Thomaksen mielipiteitä sun bloggailusta ja sustakin, hih! Kerro kuinka ihana suhde teillä on, ootte varmaan täydellinen pari, hih!

    T. Chanel-Ljuviaana

    VastaaPoista
  2. Musta olis ihana kuulla sun vaatekaapin kulmakivista!

    Olis myös mielenkiintoista lukea toisinaan joitain mielipidepostauksia, esim. turkisten tai teenpensaan viljelyn eettisyydestä, matkustelun ja shoppailun ekologisuudesta, tms. Mut ymmärrän kyllä, jos hauat pitää blogis jatkossakin kevyenä "hyvän mielen kotipesänä"!

    Videopostaus oli aika siisti juttu! Esim. korkokenkäkoulu tai ihan vaan kuulumishöpöttelypostaus!

    Ps. Sun bannerikuva on ihana!! Ihastelen sen tunnelmallisuutta joka kerta kun täällä käyn tsekkaamassa onko tullut uutta postausta. :)

    VastaaPoista
  3. Olis niiiiin ihanaa jos esittelisit sun kaikki rakkauslaukut! Ja vaatekaapin kulmakivet olis kanssa aivan ihana postaus.

    Ja mielipidepostaus vaikka jääkiekosta tai eishishashashash -tupakoista vois olla rautanen pläjäys!

    VastaaPoista
  4. Joku ruokapostaus siis ehottomasti!!! Kerro esim sun päivän syömiset ja jaa meille sun vakioreseptit!! Ja kaikki fitnesjutut ja matkajutut!

    VastaaPoista
  5. Minä toivon postausta, että kuinka sinä käytät ripsiväriä. Sitä kun voi laittaa niin monella tavalla väärin. Olisi kiva saada kuvia, jotta näkisimme, että onko sulla suu auki vai kiinni mascaroidessasi.

    Salaattipostaukset on aina niin ihania. Mitä enemmän kuvia kuutioiduista tuotteista, sen parempi.

    Ihanaa päivää kaunokainen!

    VastaaPoista
  6. Haluisin nähdä kuvia sun kahvimukeista, esim. Starbucks. Ja sit jos sellaisia pikamoikkauksia kävisit tekemässä, niin nekin ois tosi ihan

    VastaaPoista
  7. Esittele sun tatskat ja/tai millaisia haluaisit ottaa <3

    VastaaPoista
  8. Sulla on niin ihana elämä, mä oon niiii-in kade. Ja toi kolibri tuolla oikeassa sivupalkissa, ihQ! Mulla ei oo ehkä koskaan rahaa matkustaa sinne missä on kolibrei. Mut sitku jos mul on ni matkustan kyl, hih. Niin siitä tuli mieleen että olis tosi kiva jos tekisit jonkun matkapostauksen kun oot varmaan niin paljon matkustellu. Ja psssst. eipä olis ehkä kiva joku tarjouskoodi *vinkvink*

    Evelyn

    VastaaPoista
  9. Rakastan tätä blogia ja näitä kommentteja! Kiitos!

    VastaaPoista