torstai 30. tammikuuta 2014

Care for your hair!

Moikka ihanaiset!

Vietin eilen rentouttavaa vapaapäivää ja järjestin itselleni kylpyhuoneeseen ihanan spa-hetken. Teki kyllä hyvää kaiken kiireen keskellä ottaa aikaa vain itselleen ja puuhastella kaikkia ihania kauneudenhoitojuttuja! Eilen mulla oli tapetilla erityisesti hiustenhoito ja hemmottelinkin pakkasten kuivattamia kutrejani ihanalla tehohoidolla.

Moni on kysellyt mun pitkistä hiuksistani ja paljon on ollut pohdintaa ilmoilla siitä, ovatko kutrini omat vaiko pidennykset. No, tällä hetkellä ihan omat ne on ja siitä saan kiittää perusteellista hiustenhoitoa, hih. Käyn myös vähintään kahden kuukauden välein kampaajalla värjäyksessä ja leikkauttamassa kuivat latvat pois, jotta hiukset pysyvät freesinä ja hyvännäköisinä. Värjäys mulla on pitkään ollut samanlainen eli ombre-värjäys, jossa oma väri liukuu juurista kohti vaaleampaa latvaa. Vaalennettu latva vaatii erityistä hoitoa ja olenkin panostanut tuotteiden laatuun huolella kampaani ohjeiden mukaisesti. Hiustenhoitotuotteista mulla on käytössä tällä hetkellä pääasiassa Redkenin ja Label.M:n tuotteita:

Label.M Deep Cleansing -syväpuhdistava shampoo
Label.M Intensive Repair -korjaava ja kosteuttava shampoo


Label.M Intensive Repair -korjaava hoitoaine
Redken Smooth Lock Butter Silk -kosteuttava ja silottava naamio
Redken Real Control Intense Reneval -ravitseva naamio
Label.M Moisturising -kosteuttava hoitoaine

Suosikkejani näistä ovat ehdottomasti Label.M Intensive Repair -shampoo, joka tekee hiuksista hoidetun tuntuiset vaikka ilman hoitoainetta (en silti suosittele jättämään hoitoainetta väliin) ja Redkenin Real Control -naamio, joka on ihanan paksua ja jättää jälkeensä supersileän lopputuloksen

Ylipäänsä suosin hiustenhoidossa ylellisiä ja laadukkaita tuotteita. Rakastan muhittaa hoitoainetta pitkään suihkumyssyn alla, jotta hiukset saavat mahdollisimman pitkään kosteuttavaa ja ravitsevaa hoitoa. Minulla on hupsu tapa hipsiä suihkusta hiusnaamio hiuksissa ja aamutakki ylläni keittämään kapselikeittimelläni höyryävän kuumaa caramellattea ja istahtaa sohvalle nauttimaan hiljaisuudesta samalla, kun naamio hoitaa hiuksistoani. Toinen suosikkirutiinini on mennä hiusnaamio päässä saunan mietoon lämpöön kynttilänvalossa. Lämpöhän tunnetusti tehostaa hoitoaineen vaikutusta ja muutenkin rentouttaa koko kehoa ja mieltä.

Eiliseen hiustenhoitohetkeeni kuului pesu Label.M:n syväputsarilla, jonka jälkeen levitin pyyhekuiviin hiuksiini Redkenin Real Control -naamion ja vedin suihkumyssyn päähäni. Tässä vielä loppukevennyksenä varsin nolo otos minusta toteuttamassa tätä höpsöilyä Soap & Gloryn suihkumyssyn alla, hih:

Kirjoitan jossain vaiheessa postauksen myös siitä, mitä tapahtuu hiustenpesun jälkeen eli jätettävät hoitoaineet, muotoilutuotteet ja -laitteet, jotka ovat myös tosi ahkerassa käytössä :) Millaisia hiustenhoitorutiineja teillä on?

-Jannica-Emiliana

5 kommenttia:

  1. VMP ::::::::DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

    tuttua huttua

    VastaaPoista
  2. Jannica-Emiliana hani, mihin oot kadonnut? Eihän teil oo jotain parisuhdeongelmii? Vai oox raskaan?!?

    Voix muuten tehdä postauksen tamponikoruista?

    xx,
    Anna

    VastaaPoista
  3. Joo! Tamponikoruista mäkin haluaisin lukea sun mietteitä! *pus* -Kaya

    VastaaPoista
  4. Jannica missä olet?! Et oo kirjottanut KUUKAUTEEN! Okei en oo ehtinyt lukemaankaan hetkeen.. tuli mieleen kans tamponikorut, siis MUST aihe! Millaset sulla on? Mä ostin mun koirallekin sellaset Chanelin kultaset :)

    Terveisin C-J

    VastaaPoista
  5. Moiccu Jannica-Emiliana! Löysin sun blogin vasta äsken ja oon lukenu kaikki postaukset putkeen! Vitsi qu et oo pitkään aikaan postaillu mitään, mulla olis sulle pari kysymystä liittyen mun asuun mun BFF:n yo-juhliin!!
    Kumpi mekko sopisi paremmin juhliin:

    http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vaatteet/juhlamekot/forever-unique-778/roslyn-dress-770372-122/

    vai

    http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vaatteet/juhlamekot/ida-sjstedt-402/dorothy-dress-402136-14/

    Pelkään kyllä että toi Ida Sjöstedt on vähä pliisu (ku se on noin halpaki ja tunteeks kukaa suunnittelijaa??) Ku mun kaveri on aina tosi classy enkä haluis jäädä juhlissa sen varjoon (meijän yhteinen ihastus tulee ehkä kans, iik!)...
    Kiitti avusta jo etukäteen, sul on iha worlds best blog ever !!! <3
    Tanya

    VastaaPoista